ул. Козановско шосе 2
Асеновград,
България
24.8784393
42.0133722
UserLikes
Име: БОНБОНЕНА ФАБРИКА АЛПИ
Адрес: Асеновград, ул. Козановско шосе 2
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.alpi.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Захар и захарни изделия
Дейност:

Производство на бонбони

Ключови думи: фабрика за бонбони, бонбони, производство на бонбони, бонбонена фабрика, карамелажни бонбони

За нас

Бонбонена фабрика АЛПИ е създадена през 1995 година и е водеща българска компания с 19-годишна традиция в производството на бонбони. От октомври 2001г. фабриката разполага с нова собствена сграда със застроена площ от 5300кв.м.


Основната цел на компанията е внедряването на най-новите постижения на българската наука в производствения процес и използването на материали от ново поколение.


АЛПИ е иновативна и гъвкава компания. Заводът работи по свои уникални технологии, разработени в тясно сътрудничество със специалисти от Университета по хранителни технологии, гр.Пловдив, катедра Захар и захарни изделия, начело с проф. Хаджикинов.


Продуктовият асортимент включва повече от 30 артикула, сред които са: карамелажни и дъвчащи бонбони, зърнени бонбони КРИС КРИС, билкови бонбони с ментол и евкалипт, както и серия от функционални продукти, в областта на нутрикозметиката.


Продуктите на АЛПИ са представени на много изложения за иновации, за интелектуална собственост, търговски изложения и панаири по целия свят. Те са известни с традиционното си високо качество, което се доказва от множеството награди и отличия, получени в много национални и международни изложби и панаири - златни медали на Международен панаир Пловдив - 1997, 2002, 2005 и 2007 г., златни медали на изложенията East-West Euro Intellect в Дубай, Обединени арабски емирства, Най-добри стоки и услуги на руския пазар, ARHIMED-2001 в Москва (Русия), както и GRAND PRIZ на посетителите в най-голямото изложение за интелектуална собственост Inpex XVІІІ, Питсбърг (САЩ), а още и Токио, Брюксел и др. През 2006 г. на изложението SIAL Париж, функционалният продукт SLIMBO попадна в класацията ТОП 200 на Световните иновации.


Производството на функционални храни е настоящето и бъдещето на компанията, за да предостави на своите потребители не само висококачествен вкусен продукт, но и такъв, който носи допълнителен ефект, свързан със здравето и красотата на човека.
 
Открийте ни в Google+